Tervetuloa yhtiökokouksiin

Takanamme on hyvin poikkeuksellinen golfkesä. Poikkeuslaki astui voimaan maaliskuussa koronapandemian takia ja monia rajoituksia otettiin käyttöön ja talous kääntyi laskuun. Ihmisten liikkumista ja kokoontumisia rajoitettiin ja monia harrastuspaikkoja suljettiin. Golfliiton hyvillä ohjeilla golfkausi saatiin kuitenkin käynnistymään, joskin tiukkoja turvatoimia noudattaen ja mm. lähtöaikoja ja ravintolapalveluja jouduttiin rajoittamaan. Keimola sai runsaasti kiitosta siitä, miten hyvin pelaajien turvallisuus oli huomioitu. Kaikki kilpailut myös peruttiin alkukaudesta. Lopulta päästiin normaaleihin peliryhmiin ja mainio ravintolamme pääsi myös täyteen toimintaan.

Olemme saaneet nauttia hyväkuntoisista kentistä ja Kirkan viheriöalueiden uudistukset ovat saanet lähes yksinomaan myönteistä palautetta. Jotkut asiat ovat tulleet jäädäkseen, eli turvavälejä noudatetaan, käsihygieniasta huolehditaan ja kättelyn tilalle on syntynyt uusia toimintamalleja. Golf on niitä harvoja lajeja, joita on voinut harrastaa turvallisesti koronavarotoimia noudattaen. Se onkin näkynyt merkittävästi lisääntyneinä golfkierroksina myös Keimolassa, vaikka alkukausi jouduttiin aloittamaan vajailla peliryhmillä. Golf elää koronan ansiosta nousukautta, Keimolassa green fee pelaajien ja aloittelijoiden määrä on kasvanut selvästi ja pelioikeudet myytiin loppuun jo hyvissä ajoin kauden aikana. Osakkeenomistajien peliaikojen saanti on haluttu kuitenkin turvata muita pidemmällä varausajalla. Kevään synkkien pilvien jälkeen voimme ilolla todeta, että Keimolan talous on hyvän kesän ansiosta vakaalla pohjalla ja yhtiön strategian mukainen kentän maltillinen uusiminen jatkuu ja on juuri nyt käynnistynyt Kirkka 11 ja 12 viheriöiden osalta.

Kevään toukokuussa 2020 suunniteltu yhtiökokous  jouduttiin perumaan viranomaisten määräämien kokoontumisrajoitusten takia. Valtioneuvosto antoi eduskunnalle esityksen laiksi väliaikaisesta poikkeamisesta osakeyhtiölaista, jonka mukaan kevään yhtiökokous tulee järjestää syyskuun 2020 loppuun mennessä. Tästä syystä Keimola Golf Club Oy:n kevätyhtiökokous järjestetään 29.9.2020. Kokouksessa esitellään tilinpäätös, toimintakertomus ja tilintarkastuskertomus sekä valitaan uudet hallituksen jäsenet.  Heti perään pidetään syysyhtiökokous, jossa esitellään toimintasuunnitelma ja päätetään tulevan vuoden talousarviosta. Kahden peräkkäisen kokouksen järjestelyllä helpotetaan osakkaiden osallistumista yhtiön päätöksentekoon ja säästetään yhtiön kokouskuluja.

Toivon kaikkia osakkaita aktiivisesti osallistumaan yhtiökokouksiin ja näin vaikuttamaan Keimolan tulevaisuuteen.

Johanna Paavolainen
Hallituksen puheenjohtaja
Keimola Golf Club Oy