Toimenpideohjelman asiantuntijaryhmät

Yhtiön hallitus on laatinut toimenpideohjelman vuosille 2016-2017. Samassa yhteydessä hallitus päätti perustaa kolme asiantuntijaryhmää toimenpideohjelman tavoitteita edistämään. Nämä hallituksen alaiset asiantuntijaryhmät ovat strategiaryhmä, vuosikorjausryhmä ja pelioikeusryhmä. Kuhunkin ryhmään kuuluu kaksi hallituksen jäsentä. Muut ryhmien jäsenet rekrytoidaan avoimella haulla asiasta kiinnostuneista Keimolan vapaaehtoisista toimijoista. Osallistumisesta ei makseta palkkiota.

Ilmoittaudu mukaan, jos olet kiinnostunut Keimolan kehittämisestä ja tunnet vetoa johonkin kolmesta aiheesta! Ryhmät aloittavat toimintansa heinäkuun alusta ja työskentelevät oman aikataulunsa mukaisesti. Työ päättyy kuitenkin viimeistään kevään 2017 yhtiökokoukseen mennessä. Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu välittömästi klubin toimistoon tai sähköpostilla osoitteeseen pekka.palmunen(at)keimolagolf.com

Asiantuntijaryhmät

Strategia
Hallitus valmistelee yhdessä seuran kanssa Keimolan golfyhteisön uuden strategian vuosille 2017-2020. Strategialla on tarkoitus jalostaa Keimolan vahvuuksia toimialan muutoksen näkökulmasta. Samassa yhteydessä arvioidaan ja kehitetään seuran ja yhtiön keskinäistä yhteistyötä. Strategiaa käsitellään kahdessa seuraavassa yhtiökokouksessa. Asian valmistelua varten hallitus nimeää avukseen strategiaryhmän. Hallituksen jäseninä tässä ryhmässä ovat Kyösti Anttonen ja Pekka Lehtonen.

Korjaus- ja kehitysohjelma
Hallitus parantaa toimintasuunnitelman mukaisesti kenttien kuntoa vuosikorjauksilla ja jatkaa koko kenttäalueen maiseman hoitoa. Lisäksi valmistellaan vuosikorjauksiin perustuva Keimolan golfkenttiä ja kiinteistöjä koskeva korjaus- ja kehitysohjelma. Hankkeiden rahoituksessa hyödynnetään tulorahoitusta. Mahdollisten isompien projektien osalta yhtiö ottaa lainaa, jonka takaisinmaksuun kerätään rahoitusvastiketta. Asian valmistelua varten hallitus nimeää avukseen vuosikorjausryhmän. Hallituksen jäseninä tässä ryhmässä ovat Johanna Paavolainen ja Arto Riikonen.

Vastikkeet ja pelioikeudet
Syksyyn 2016 mennessä tutkitaan vastikemaksujen ja pelioikeuden uudistamiseen liittyviä vaihtoehtoja. Hallitus tuo aiheesta esityksen yhtiökokouksen käsiteltäväksi, mikäli valmistelussa löytyy kaikkien osapuolien kannalta toimiva ratkaisu. Asian valmistelua varten hallitus nimeää avukseen pelioikeusryhmän. Hallituksen jäseninä tässä ryhmässä ovat Juha Haapaniemi ja Kalevi Hytti.

 

Yhtiön hallituksen koko toimenpideohjelman 2016-2017 löydät täältä

 

Julkaistu 20.6.2016/ Toimitusjohtaja