Trackmanista iloa ja tehoa harjoitteluun

Kesän aikana Keimolan rangella voi käyttää Trackmania omatoimisesti ilman ohjausta tai vaihtoehtoisesti Pro:n opastuksella.

Trackman-analysaattori auttaa sinua tekemään harjoittelustasi ja sitä kautta pelistäsi helpompaa ja hauskempaa. Trackman on maailman arvostetuin ja paras analysaattori. Sitä käyttävät lähes kaikki maailman huippugolfarit harjoittelussaan.

Trackman löytää välittömästi svingin heikkoudet, pelaajan lentokaaren potentiaalin omalla mailanpään nopeudella sekä antaa välittömän palautteen onnistuneesta muutoksesta. Sillä selviää mikä menee pieleen epäonnistuneissa lyönneissä, millä parantaa onnistuneita lyöntejä entistä paremmaksi ja millä välineillä tuloksenteko helpottuu.

Trackmanin ohjaus ja analyysien tulkinta tapahtuu iPadin avulla. iPad kuuluu vuokraukseen. Saadut tiedot tallentuvat omalle käyttäjätilille ja ovat käytettävissä jokaisella käyttökerralla sekä esim omalta kotikoneelta.

Trackman kotisivulta (www.trackmangolf.com) löydät lisätietoa ja videoita.

Ajanvaraus ja hinta

Aikoja voi varata caddiemasterilta 09-276 6650. Tunnit joissa PeGo Golfshoolin pro on mukana varataan suoraan opettajalta.

Yksi käyttökerta kestää 45min. 25€ maksu suoritetaan caddiemasterille ennen vuoron alkua.

Kysy lisää caddiemasterilta tai toimistosta.

 

Julkaistu 11.7.2019/Tapahtumapäällikkö