Tule mukaan seuratoimintaan!

Seuran syyskokous pidetään 8.11.2017. Kokouksessa valitaan hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle. Erovuoroisia ovat Jani Huhtamella (puheenjohtaja), Arto Riikonen (kapteeni) ja Kirsi Kankaanpää (ladykapteeni). Lisäksi klubitoimikuntaan sekä junioritoimikuntaan valitaan molempiin uusi puheenjohtaja ja samalla hallituksen jäsen.

Hallitus esittää syyskokoukselle, että seuran hallituksen toiminta organisoituu uudella tavalla. Esityksen mukaan jatkossa kapteeni organisoi myös edustuspelaajien toimintaa ja toimii valmennustoimikunnan puheenjohtajana. Aikaisemmin omina toimikuntina toimineet äijätoimikunta ja naistoimikunta sulautuvat osaksi uutta klubitoimikuntaa. Junioritoiminkunta jatkaa omana toimikuntana. Toimikunnan vetäjäksi ja hallituksen jäseneksi etsitään juniorien vanhempien edustajaa. Seniori- , tiedotus- ja kilpailutoimikunta jatkavat toimintaansa entisellä tavalla. Näillä toimikunnilla puheenjohtajien toimikausi jatkuu.

Jos olet kiinnostunut seuran hallitustyöskentelystä tai osallistumisesta toimikuntien toimintaan, niin ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian. Hallitukseen ehdolla olevat haastatellaan ja heistä laaditaan lyhyet taustaesittelyt syksyn Pallo Pelissä julkaisuun. Lisätietoja seuran toiminnasta saat toiminnanjohtajalta tai palvelupäälliköltä, joille voit myös ilmoittaa mielenkiinnostasi tulla mukaan toimintaan.

 

Julkaistu 28.9.2017/ Toiminnanjohtaja