Tunnelmia 14.7. pelatusta Saaran Päivä Openista

Aurinkoinen sunnuntai ja kello on vähän yli kahdeksan aamulla. Keimolan parkkipaikka alkaa täyttyä ja iloinen puheensorina kuuluu, kun naiset purkavat autoistaan golfvälineitään. Osa kiiruhtaa heti lämmittelemään rangelle ja osa muihin omiin lämmittelyrutiineihinsa. Kahvi ja pulla tekee kauppansa heti aamusta ja juttua riittää, kun tutut naiset tapaavat toisiaan klubilla. Reilu seitsemänkymmentä naista liikkuu reippaasti omille lähtöpaikoilleen kisainfon jälkeen ja yhteislähtönä Saraksella pelattava kisa on valmis alkamaan.

Saaran Päivän kisa sujui rennosti ja hyvää tahtia. Kokonaispeliaika olikin vain vähän reilut neljä tuntia, vaikka Saaran Päivänä kisattiin kahdessa eri sarjassa ja erikoiskilpailujakin oli kolme.

Kisan jälkeen vatsa täyttyi ravintola Saraksen maukkaasta ruuasta ja Saaran Päivän perinteisestä mansikkakakusta. Kakku oli niin herkullinen, että kuvaakaan ei siitä ehditty ottaa. Kahvin lomassa Keimolan omat ladyt esiintyivät malleina Golf Skyn mukavasti järjestämässä muotinäytöksessä. Saaran Päivän kunniaksi osallistujilla oli mahdollisuus tehdä myös normaalia edullisempia ostoksia Golf Skyn valikoimasta. Tapahtumassa oli mukana myös Fitline esittely. Kisan jälkeen kaikille osallistujille jaettiin Lumenen pikkuinen tuotekassi kotiin viemisiksi.

Kisan pistebogey sarjan voitti Keimolan Marketta Haapiainen-Junnila ja lyöntipelisarjan Keimolan Henna Kassinen. Molemmat naiset saivat Saaran Päivän kiertopalkinnot sekä paikan Gloria LadyCupin finaaliin, joka pelataan 2.-3.8. Kytäjä Golfissa. Parhaan scratch tuloksen kisassa teki Mariel Häkkinen, joka sai myös Saaran Päivän kiertopalkinnon.

Suuret kiitokset kaikille kisaan osallistuneille, Keimolan caddiemastereille, kisan tuomareille ja kenttähenkilökunnalle sekä Saras ravintolan naisille ja Golf Skylle sekä Pego Golf Schoolille, joka tänäkin vuonna toimi Saaran Päivä Openin tukijana.

Kirsi Kankaanpää, ladykapteeni

 

 

 

 

 

 

 

Kuvassa vasemmalta oikealle Taina Kokko, Riitta Pesonen, Sointu Lassila, Leila Girs, Kirsi Kankaanpää ja Virpi Markkanen.

Julkaistu 17.7. / palvelupäällikkö