Uudenmaan Alueen Senioreiden reikäpeliottelut

UAS-reikäpelicup on perinteinen seniorigolfareiden kilpailu Uudellamaalla. Seurojen seniorijoukkueet on jaettu 8:aan 4 seuran lohkoon. Seurajoukkueet arvotaan lohkoihin kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Lohkon joukkueet pelaavat ensimmäisellä kierroksella ottelun kutakin muuta seuraa vastaan siten, että kustakin voitetusta reikäpelistä saa 2 pistettä ja tasapelistä yhden pisteen. Peli on enintään 18 r. Jokaisella seuralla on ensimmäisellä kierroksella kolme ottelua. Lohkon voittaja pääsee toiselle kierrokselle toisen lohkon voittajaa vastaan. Toisella kierroksella pelataan ottelu kummankin kotikentällä ja pisteet lasketaan yhteen. Tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta www.uasgolf.fi.

Seniorijoukkueessa on yksi nais- ja kaksi miespelaajaa. Pelaajat voivat olla joko samoja tai vaihtua ottelusta toiseen. Joukkueen valinnassa pyritään löytämään sopivat pelaajat, koska huomioitavaksi tulee myös ¾ tasoituksista. Tasoituksissa parempi pelaaja joutuu antamaan toiselle esim. 5:llä vaikeimmalla väylällä lyönnin tasoitusta. Keimolan seniorijoukkueen kapteeni ja joukkueen valitsija sekä yhteyshenkilö on Eila Alanko.

Keimolan alkulohkossa oli nyt ja on myös ensi vuonna Vuosaari, Nevas ja Hiekkaharju. Ottelut alkulohkossa pelattiin 17.6. mennessä ja jatkopaikka 8 parhaan joukkoon selvisi. Joukkueemme Minna Jäppinen, Vesa Ström ja Pentti Liljeqvist voittivat 6-0 Hyvinkään seniorit Keimolassa 15.7. pelatun ottelun. Hyvinkäälle vastavuoroisesti 17.7. lähtevät pelaamaan Sointu Lassila, Markku Pienimäki ja Pentti Liljeqvist. Tällöin selviää kumpi joukkueista selvittää tiensä semifinaaliin. Keimolalle riittää semifinaalipaikan saamiseen vähintään tasapeli. Siitähän ei enää olekaan enää pitkä matka finaaliin. Tsemppiä joukkueelle!

 

Julkaistu 17.7. / palvelupäällikkö