Vaalitoimikunta tiedottaa

Seuran hallitus aktivoi päätöksentekijöiden rekrytointia. Tulevan marraskuun vuosikokouksessa seuraan valitaan jälleen kerran edustajia hallituksen erovuorolaisten tehtäviin. Myös toimikunnat täydentävät joukkojaan samalla aikataululla. Tehtäviin valittavien henkilöiden kiinnostuksen kartoituksessa avoimuutta ja läpinäkyvyyttä halutaan lisätä. Samalla edistetään tehtävistä kiinnostuneiden vapaaehtoisten aikaisempaa aktiivisempaa hankintaa.
Hallituksessa on erovuorossa jäseniä, joilla on hoidettavanaan seuraavia tehtäviä. Yleishallinnossa on avoinna seuran puheenjohtajan tehtävät. Nuorten toiminnassa on junioritoimikunnan puheenjohtajan tehtävä. Laajempi seuran valmennustoimikunnan puheenjohtajan tehtävä on myös auki. Näitä kahta edellistä on hoitanut viimeiset vuodet sama henkilö, mutta toimikunnat ovat kuitenkin omiaan. Molempien kapteenien tehtävät ovat myös seurassa auki. Kumpikin kuuluu hallitukseen, vaikka heillä ei omaa toimikuntaa ole ollutkaan. Kapteeni on perinteisesti kuulunut kilpailu- ja tasoitustoimikuntaan ja ladykapteeni on toiminut jäsenenä klubitoimikunnassa. Näiden edellisten tehtävien lisäksi myös äijätoimikunnan puheenjohtajan tehtävä on auki.

Mielenkiintoisia tehtäviä niin hallituksessa kuin toimikunnissa siis riittää. Meidän vaalitoimikunnan edustajien tavoitteena on saada seuran vuosikokoukseen ehdolle edustava otos Keimolan seuratoiminnan kehittäjiä. Jos koet kiinnostusta vapaaehtoiseen seuratoimintaa, niin nyt on aika toimia. Tämä on sinun mahdollisuutesi vaikuttaa. Ole pikaisesti yhteydessä jompaan kumpaan allekirjoittaneeseen.

Terveisin
Eila Alanko (alankoeila@gmail.com, puh. 0505679357)
Harry Sjöman (sjoman.harry@gmail.com, puh. 050-64560)
Julkaistu 10.10.2015 / toimitusjohtaja