Vuoden 2019 edustuspelaaja- ja valmennusryhmähaku nyt käynnissä!

Hei kaikki aktiivisesta kilpapelaamisesta ja -harjoittelusta kiinnostuneet jäsenet! Keimola Golf ry hakee nyt pelaajia Edustuspelaaja- ja Kilpavalmennusryhmiin. Ryhmiin haetaan pelaajia, jotka haluavat valmentautua ja kilpailla tavoitteellisesti.

Seuran tukemaa ryhmävalmennusta on vähintään 15 x 1,5 tuntia talvikaudella 2018 – 2019. Talvikaudella ryhmävalmennuksen omavastuu on 200 euroa. Tämän lisäksi kaikille yhteisiin etuihin kuuluu Keimolan Trackmanin-/simulaattorin käyttöä 2h/kk/hlö talvikaudella ja kesäkaudella 2019 jatkuvat ryhmäharjoitukset. Kesäkauden ryhmävalmennuksen omavastuu on 100 euroa.

Kaikille yhteisten etujen lisäksi seura voi myöntää pelaajalle myös henkilökohtaista tukea kilpailu- ja harjoituskulujen kattamiseksi. Kilpailuihin liittyviä kuluja ovat mm. kilpailumaksut, rangepoletit, väyläoppaat sekä ruoka- ja majoituskulut. Lisäksi pelaajat saavat käyttöönsä rangenappilatauksia omatoimisen harjoittelun tueksi.

Pelaajat valitaan sekä puhtaasti näyttöjen perusteella että valmentajien arvioiman potentiaalin perusteella. Valitut pelaajat sitoutuvat harjoitteluun ja muihin vastuisiin ja velvollisuuksiin allekirjoittamalla pelaajasopimuksen.

Täytä hakemus TÄSTÄ. Hakuaika päättyy 21.10.2018.

Lisätietoja edustuspelaajien valinnasta antaa valmennustoimikunnan puheenjohtaja Arto Riikonen, 044 765 0333 / arto.riikonen(at)bravoo.fi.