Kysymyksiä ja vastauksia yrityspalveluista

MILLAISIA YRITYSPALVELUITA ON TARJOLLA?

Yritysten osalta yhteistyö tapahtuu Keimolassa muutamalla tavalla. Yritys voi hankkia kumppanuuden, järjestää tapahtuman tai tehdä molemmat.

Kumppanuus. Kumppanuudessa on olemassa kolmea laajuutta ja niissä valmiita paketteja. Lisäksi on mahdollista yhteistyössä rakentaa myös räätälöityjä ratkaisuja. Kumppanuus koostuu Keimolan tarjoamasta näkyvyydestä, palveluista ja toiminnasta. Kumppanuuden avulla yritys saa edullisesti rahanarvoisia palveluita ja monipuolista myönteistä näkyvyyttä Keimolan asiakkaiden suhteen. Lisätietoa kumppanuudesta löydät täältä.

Tapahtumat. Yritykselle tärkeitä ihmisiä voi huomioida järjestämällä Keimolassa tapahtuman. Tapahtumat ovat pääasiassa yrityksen asiakkaille, kumppaneille tai henkilöstölle järjestettyjä golfkilpailuja. Golfin pelaamiseen liittyviä valmiita tapahtumapaketteja on viisi erilaista ja helposti valittavaa vaihtoehtoa. Tapahtumien osalta voidaan tehdä myös yrityskohtaisia räätälöintejä kumppanuuden tavoin. Lisätietoa yritystapahtumista löydät täältä.

MIKSI KANNATTAA LÄHTEÄ KUMPPANIKSI TAI JÄRJESTÄÄ TAPAHTUMA KEIMOLASSA?

Sijainti. Keimolan golfkeskus sijaitsee erinomaisessa paikassa. Keskus on Vantaalla aivan Kehä III:n kupeessa Hämeenlinnantien varrella. Matkaa Helsingin keskustasta on vain reilut 20 kilometriä. Vantaa kasvaa Keimolan suuntaan ja alueelle muuttaa tuhansia ihmisiä lähivuosien aikana. Kehärata lisää palveluiden kysyntää koko alueella. Sijaintinsa takia yhteydet kaikkialta pääkaupunkiseudulta ovatkin erinomaiset.

Pelaaminen. Keimolassa on kaksi toisistaan eroavaa 18 reikäistä golfkenttää. Kentät sijoittuvat luonnonkauniiseen ja vaihtelevaan maastoon tarjoten mieleenpainuvan pelikokemuksen. Keimolassa voi helposti pelata joko 9, 12 tai 18 reikää oman aikataulun mukaisesti. Nykyaikaisen nettiajanvarauksen lisäksi pelaamaan pääsee myös saapumisjärjestyksessä ns. pallorännin avulla. Pelaamaan pääset green feen lisäksi edullisesti pelioikeuden tai pelilippujen avulla. Osakkeisiin liittyvän pelioikeuden voi hankkia myös vuokraamalla. Keimola kuuluu myös SGKY:n kultakorttikenttien joukkoon.

Harjoittelu. Keimolassa on myös erinomaiset harjoitusalueet. Rangella on 46 lyöntipaikkaa ja lähipelin harjoitteluun löytyy täysin oma alueensa. Myös nurmelta ja katoksesta pääsee harjoittelemaan. Klubitalon viheriö uusittiin keväällä 2015. Lyönnitkin löytävät kohteensa valtakunnallisesti tunnettujen golfopettajien johdolla.

Klubitalo. Klubitalossa on tarjolla hyvät tilat eri palveluille. Ajanmukainen proshop, uudistetut saunatilat, talviharjoittelutila, ravintolasali ja kabinetti ryhmiä ja kokouksia varten. Ravintolasta ja sen terassilta voi seurata peliryhmien viimeiset lyönnit kahdelta eri viheriöltä.

Ravintola. Pelipäivän kruunaa ansioitunut klubiravintola buffet- lounaspöydällä tai tilauslistalla. Toiminnan aktiivisuuden ja asiakasmäärien takia ravintolalla on pitkät aukioloajat. Ravintola palveluineen on avoin myös muille kuin golffareille. Golftapahtumien lisäksi järjestetään jäsenistön teemailtoja ja tilaustapahtumia myös golfkauden ulkopuolella.