Leila Lahti Trophy by Bosch Car Service pelattu

Tasaisen kilpailun voittoon pelasi Casper Simberg

Casper Simberg ja voittajan puhe

Ammattilaisten kisan voitto meni Casper Simbergille. Casper pelasi ainoana pelaajista kierroksen alle parin (-2).
Palkintorahaa hän kuittasi voitollaan 4 000 €.

Keimolan Golfin Ville Karhu tuli toiseksi kuitaten palkintorahaa 2 500 €. Ville pelasi kierroksen pariin (E).

Henri Satama ja Peter Puhakka jakoivat kolmannen sijan molempien kuitaten palkintorahaa 1 150 €.
Heille tulos oli 1 yli parin.

Viidennellä sijalla oli kolme pelaajaa Dani Neuvonen, Teemu Bakker ja ainoa naispelaaja Karina Kukkonen.
He kaikki saivat palkintorahaa 433 €.

Parikilpailun voittoon TixiBowlingin joukkue

Amatöörit (Best Ball Pb -parikilpailu)

Joukkuekisan (amatööri + ammattilainen) voittoon pelasi Tixibowlingin ykkösjoukkue.
Joukkueessa pelasivat Paavo Saarinen ja ammattilaisena Peter Puhakka. Paavo nappasi erittäin runsaasta palkintopöydästä kymmenen kilon edestä Fazerin sinistä suklaata.

Kakkoseksi joukkuekisassa tuli Electroluxin kakkosjoukkue, jossa pelasivat Tommy Mickelsson ja Casper Simberg. Tommy valitsi itselleen palkintopöydästä Sonyn Xperia älypuhelimen.

Kolmossijan sai Bilsteinin 2 joukkue.
Joukkueen ammattilaisen Henri Sataman rinnalla pelasi Kim Taxell. Kim nappasi palkintopöydästä toisen Sonyn älypuhelimen.

Palkintopöydästä riitti palkintoja kaikkiaan 10:lle parhaalle joukkueelle.
Mainittujen palkintojen lisäksi sieltä löytyi mm. lisää Fazerin makeaa, Electroluxin kodintekniikkaa, PeGo:n golftuotteita ja Tixibowlingin golfpalloja.

Erikoiskilpailut:

Valitettavasti Hole in One:ja ei tehty väylällä 11, joten palkintona ollut VOLV0 XC40 ajetaan takaisin Biliaan.

Lähimmäksi lippua väylällä 7 löi Sami Santala. Tästä Samia palkitsi Bilsteinin hienolla repulla, jossa oli kaikkea tarpeellista.

Amatööreistä parhaan tasoituksellisen lyöntipelituloksen pelasi Kim Taxell. Voitosta Bosch Car Service antoi Kimille 300 €:n arvoisen auton huollon.